GOTT NYTT ÅR!!

Gott nytt år folket idag har ja gjort en del först vaknade vi vid 10 tiden (jätte ovanligt faktist) Men det behövdes sen blev det god frukost och sen en monopol runda med Mattis och älskling sen blev det en promenad med Lisa och älsklingen och lite fota. Och sen blev det åka och hämta Tobbe som hade varit på fotbollsläger och sen blev det mat så ser min dag ut. Orkar inte riktigt gå in på detaljer men väldigt soft faktist Ne nu ska ja gosa med älsklingen och snacka lite skit med mamma o pappa för bröderna spelar tv spel och sen blir det kyssas med älsklingen klockan 12 hoppas ni sötisar också får de asså pussas med någon vid 12

Här kommer lite bilder från dagen





 




dan innan det blir nytt år...

Så var det dan innan nytt år sitter hemma hos päronen med älsklingen blir att fira nyår här kommer bli rätt kul om pappa e som nu efter några öl värsta bus gubben hittar på massa bus. Men vi hörs antingen imorgon eller nästa år så sup inte förmycket vill gärna ha kvar er nästa år hihi
puss på er sötisar

snabbis

Här kommer ett lite snabbt inlägg för måste strax dra till bussen här hemma hos päronen eftersom jag var o träffa lite kompisar igår här ute på Ekerö mys mys snart som sakt drar jag till bussen för att möta älsklingen som slutar tidigt idag och är ledig imorgon. skönt att han e hemma med mig får se om jag hinner blogga innan nästa år men ska försöka. Ikväll blir det middag hos älsklings farmor hon e jätte snäll o mysig och rolig så det ska bli mysig så kan det vara nu måste jag sticka puss puss

God morgon

ligger i sängen och käkar frukost och kollar skilda värdar inte så jätte kul men men skitsamma idag blir det att fixa lite tror det blir lite förändring på bloggen. hihi puss puss

Jag älskar dig


ur min hjärna

Känner mig som världens sämsta person ja bara skriver massa konstiga saker till min pojkvän och jag önskar jag tänker hela tiden att jag vill hoppa av skolan så jag får jobb och kan göra min pojkvän stolt o inte behöver lägga alla pengar själv på lägenheten mm hatar mig själv just nu känner mig så jävla handikappad och dum i huvudet... Och jag gör så mina vänner försvinner en efter en. Eller ja vet inte riktigt vad som hänt men jag tror att det är att jag lärt mig ta bort dom som behandlar mig illa och ger mig sår och så belkv det få kvar visst mår bättre en någonsin nu så därför fortsätter jag välja bort dom. Förut kämpade jag för att jag inte ville vara ensam men nu har jag verkligen insätt att jag e inte ensam jag har dom bästa runt mig och så är det bara och jag e väldigt glad för dom jag som älskar mig för den jag e.

http://www.youtube.com/watch?v=VfnQR4rYq0E&feature=related


tjoho

nu e jag tillbaka har verkligen inte haft lust eller tid att blogga för det har varit så otroligt mycket hit o dit nu med middagar och så. Julafton spenderade jag med älsklingen och hans släkt hos hans föräldrar o sen annan dagen blev det att åka hem till min familj och fick massa fina julklappar och så. Och igår blev det middag hos babys farmor med släkten mys mys men var skit trött så var typ världens tråkigaste. Om ni undrar varför jag e uppe så tidigt är det för jag ska gå och tvätta snart fanns ingen annan tid fören fredag och då e baby ledig och vi ska hem till mina päron och fixa pappas bil så då orkar jag inte tvätta. Sen är det ju nyår. Känns skönt att starta om det har ju hänt så otroligt mycket det här året men 2012 så ska jag verkligen ta tag i mig själv, skaffa jobb, hitta vänner som inte hugger en i ryggen när man vänder sig om och bara ta hand om mig själv och mitt o babys förhållande , börja träna mer, gå ut skolan och bli fritidsledare ja det e mycket jag ser fram imot 2012 längtar faktist en aning lämna allt skit bakom mig. Ne nu måste jag ner till tvätten hoppas tvätten går in på en gång i 2 maskiner asså för då behöver jag bara skpringa ner o slänga in det 1 gång i torktummlaren o inte springa 100 gånger... puss puss

Sofias änglar

Sitter och tittar på dom gamla avsnitten av sofias änglar. Blir så känslig när det e personer som förlorat sin partner som tex. En tjej som förlorade sin man som hade leukimi och jag börja direkt tänka på Fricke om han skulle dö eller som ett avsnitt nu när änns barn e typ kämpar för sitt liv att det kanske ska hända sina egna barn att kämpa varje dag och alltid kolla på morgonen om barnet lever. Som om fricke skulle bli döende jag skulle ju aldrig kunna sova för att jag skulle vara så rädd för att han aldrig öppnar ögonen igen.

Ja har ju förlorat några nära och älskade speciellt min bästa vän (Min halv morfar men ändå morfar för mig) det har vait jobbigt visst det är det en idag men att förlora enns eget barn eller sin livskambrat , mamma och pappa och syskon känner ja att det e nog det värsta. Jag vill inte änns känna efter hur jag skulle känna om mina föräldrar eller bröder dog nog inte mormor häller ja allt e jätte hemskt o skit jobbigt rent ut sakt.

Men ta hand om era nära och kära snart kan dom vara borta tyvärr.

Men om ni träffar någon i sorg eller någon kommer och vill prata om sin sorg och sorg kan vara allt från personer gör slut till ett djur dött till någon dör

säg ALDRIG jag vet hur det känns för du vet inte hur det känns men du kanske har varit med om liknande.
Säg ALDRIG tiden läker alla sår för såren kommer aldrig försvinna
Säg ALDRIG mister man en så finns det 1000åter

Här kommer ett lätt system att följa och som funkar på alla lär er det så kommer det bli lättare att bemöta

Dom 4 H:na är ett lätt sätt att lära in sig så man skall veta vad man ska göra när man hamnar i situationen där man måste ta han dom någon vuxen/ungdom/barn som hamnat i sorg för denna metod gäller alla åldrar och typer.

 Dom 4 H:na

  • HÅLL TYST – Säg inte att du förstår, för var och en som förlorat någon nära har en egen sorg som ingen annan kan förstå fullt ut. Och säg absolut inte att den som sörjer ska glömma , Det behövs inga ord för att trösta – Låna bara ut dina öron och lyssna!

  • HÄLL I – Den som sörjer glömmer oftast bort att äta och dricka. Och kommer då bli ännu svagare och psyket kommer inte göra det lättare. Så bjud gärna på en middag eller en fika.

  • HÅLL OM – Det är så otroligt viktigt i sorgarbetet att känna mänsklig värme och äkta kärlek.

  • HÅLL UT – Dom flesta sörjande känner att dom är en börda för omgivningen. Och det kan även omgivningen känna att det är jobbigt att ta hand om en sörjande person. Men försök håll ut, På sikt kommer belöningen på ditt tålamod jag lovar.


livet e det svåraste i livet

Livet är nog det svåraste i livet många säger att kärlek är det svåraste men livet då det är ju det som är svårt. Som att klara av att gå upp en jobbig dag och göra alla sysslor, Att klara av att vara glad och inte deppa ihop när man är nere. Att klara av dagarna när man är ledsen på kanske sin partner eller sina vänner. Eller när man är glad så måste man alltid vara med den persoen/personerna som håller en glad. Livet är en kamp vi kämpar i varje dag. Vissa dagar är det lätt och ibland svårt. Men sånt e livet vi kan inte göra något åt det bara leva och ta dagen som den kommer.

Jag älskar mitt liv trotts att det inte är som det brukar. Som det där att jag lämnade en person som har varit mitt allt i många många år och han smsar mig varje dag typ men jag håller mig stark och en som fått mig såhär stark är min pojkvän han har lärt mig att inte falla utan vända ryggen och gå tillbaka istället för att hoppa vid stupet. Som jag troligtvis gjort om jag inte hade han. Asså inte ta livet av mig utan hoppat ner till botten och mått piss igen. Det är många jag lämnat men idag gråter jag inte för det. jag e stark flicka nu.

  

God morgon

Hoppas ni sovit gott?

Jag sitter och tittar på svenskars hemliga liv rätt konsigt men kul program. Men äter även frukost idag blir det vara hemma och chilla galet mycket och sen blir det in till vackra stan (Uppsala) och shoppa lite ska försöka få me min barndomsvän o shoppa lite får se annars blir det shoppa ensam.


sånt e livet

här e jag igen ska titta top model nu men snart börja med maten idag blir det korv och makaroner mumsit men tror jag kommer somna snart e äkligt trött sen när baby kommer hem och vi ätit blir det långpromenad med vovven känns faktist både tråkigt och skönt att ge tillbaka han hem imorgon fast han är som en bebis så nu längtar jag jätte mycket efter att få en bebis men behöver jobb o så först och sen vill baby flytta till villa innan men vi vill verkligen ha bebis typ NU fast som sakt jag behöver fast jobb o så..


Älskade filmer

Dear John är en av dom bästa filmerna jag vet men jag har några filmer jag aldrig tröttnar på och kan titta på om och om igen på samma dag det är, Dear John, The last song, Titanic, Remember me, Skärgårds doktorn och i taket lyser stjärnorna och The nootbook. Det finns så mycket i filmerna som förknippar mig och fricke.
Som det tog tex 2 veckor för mig att bli kär i han. Jag undrar alltid hur det är med han när vi inte träffas. Ja det finns mycket som speglar mig och fricke och sen tycker jag den e så otroligt vackra på alla sätt den har så vackra budskap

Vilken är er favorit film?

puss puss












tvångstankar och fobier

Sitter och kollar på Outsiders och om fobier och tvångstankar det e rätt sjukt vad man igentligen kan har fobier om som en på programet som är rädd för dinosaurier och en som tycker hon e riktigt ful det e ju rätt hemskt.

Har ni några fobier eller tvångstankar?

Jag är rädd för A brunnar vet att det kommer inte hända något för jag har säkert gått på 100 A brunnar som har varit täkta av snö men när jag ser dom och tror att om jag går på den så kommer jag få otur och samma som med nycklar på bordet vet inte varför men det är väll från när jag var liten och alla var rädda för det.

Ne nu ska jag gosa med min vovve men svara gärna på min fråga
pusspuss



mys dag

idag blir det mysdag har även alvin min lilla hund här hemma så det blir bara mysa idag ovh ute och gå ibland nu ligger vi och titta på julkalendern mys mys nu ska jag titta vidare vi hörs


BLÄÄÄ

Har fett tråkigt och mår piss e fett hängig och vill bara hem... Nu kanske ni tycker att ja det e väll bara att åka hem men måste då ta tåget och har inte pengar för sånt så måste vänta till halv 5 när baby slutar för han har inte tid att hämta mig häller. Saknar han jätte mycket. + att jag har bajs tråkigt bärjar typ vid 10 funderar på att dra hem till päronen en sväng här orkar man inte sitta ja de gör jag puss puss

Näst sista dan i skolan..

Eller ja tror inte jag tänker åka till skolan imorgon eftersom det bara är typ 1,5 timmes avslutning... Men igår kväll hade jag o baby en riktigt mysig kväll med chips o dricka o lite godis framför copycat singers mys mys idag blir det städa på skolan eller ja och en till ska städa klassrummet lätt atbete eftersom vi städar varje fredag så då e det ju hyfsat städat liksom. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på kanske drar en sväng förbi några kompisar får se eller så stannar ja på jul lunchen här i skolan den brukar vara ganska äkel päkel men e sugen på prinskorv o köttbullar och så så kanske hihi
Det var allt jag hade för nu vi hörs puss puss


Jag ute på vifft i Uppsala

Hade lite tråkigt så tog lite foton när jag var ute på stan













Grattis mina älskade


mys fredag

har gjort tårta åt baby och sen satt jag och rita och vi kollade på Vid din sida med Julia Roberts riktigt mysig film och nu har vi gått och lakt oss baby har somnat och jag ligger och tittar på Titanic på tv 4 film älskar verkligen den och tröttnar aldrig alltid lika underbar. Fast nu är det reklam hatar verkligen reklam och speciellt på en film kanal blää för reklam ne nu börjar den strax igen men får se om vi hörs imorgon eftersom baby fyller år så vet jag inte riktigt vad som händer så men vi hörs snart i alla fall
puss och god natt




Min stora idol

Blir mycket bloggande om livet idag men det är bara för jag tänker rätt mycket på det när jag är ensam här kommer ett inlägg om min pappa

Du är inte min biologiska pappa men du har varit min pappa sen jag var 4 år och eftersom min biologiska pappa aldrig brytt sig så den ända pappan för mig är du. Du gör ALLT för mig i alla lägen. Jag vägrar kalla min biologiska pappa för pappa för han är inte min pappa visst vi har samma blod men inget mer du är min pappa och kommer alltid förbli. Du har gätt mig en underbar uppväxt , stöttat mig genom allt svårt och varit stolt för det bra jag gjort.
När jag fick reda på att du behöver äta mediciner resten av ditt liv för ditt blodtryck blev jag rätt riktigt rädd. Ska min älskade pappa dö snart eller vad. Du har ju alltid varit han som lekt med oss och busat och haft roligt ska du inte orka det. Men ju längre tiden gått så har jag insätt att du kan leva som vanligt trotts alla mediciner. Och det är jag jätte glad för men jag hatar varje gång jag ser dig ta dom där tabletterna för det får mig att inse att du e inte fullt frisk.
Visst vi har våra stunder där vi bråkar jätte mycket men sen blir det bra igen. Nu när jag inte bor med er längre så inser jag hur mycket jag älskar och saknar dig varje dag. Jag skulle bara vilja stå och krama dig jätte länge och säga hur mycket jag älskar dig varje gång men det blir aldrig så.

Du är världens bästa pappa på ALLA ALLA sätt och du är min riktiga pappa för mig och ingen kan ta det ifrån mig.
Snart fyller du 50 jag fattar fortfarande inte de för du ser fortfarande ut som lite över 40. 

Du e bäst pappa min älskade raggar pappa med coola bilar och  brillor get skägg, rakad på huvudet och skinnväst och boots

det e min pappa



 

kompisar har man många vänner har man få

Det gör ont att förlora vänner.
Sen jag flyttat så har vänner och kompisar slutat ta kontakt med mig och när jag pratar med dom och vi bestämmer att vi skall träffas och sen blir det aldrig så. Visst jag kan också jaga o så men jag orkar inte hur mycket som hällst. Igår förlorade jag en vän som har varit min bästa vän i nästan 9 år han kan mig utan och innan o det var alltid han och jag. Han stack från mig för ca. 1 år sen och sa att han inte ville ha mig i sitt liv. Han kom krypande tillbaka och vi blev vänner igen som ingenting hade hänt eller jo vi var ju inte lika nära och jag hade ju en ny bästa vän sen några år tillbaka men vi var alltid vänner.

Min nya bästa vän som jag haft nu i några år henne känner jag aldrig att vårt kapitell är slut. Det började med att jag började i en skola för att läsa upp mina betyg eftersom jag gick så kort tid i gymnasiet. Vi blev vänner rätt fort och höll ihop. Vi klarade knappt skolan utan varandra vi fick göra proven tillsammans , vi hittade på massa satyg tillsammans ja vi var som helan och halvan vi klarade knappt att vara 2 dar utan varandra och om en var borta så var den i skolan deppig. Sen har vi gått igenom rätt mycket tillsammans. Men idag ses vi knappt kanske i gång varje halv år. eller så men vi vet vart vi har varandra i alla lägen om det skulle vara något. För vi behöver inte träffas gämt längre eller prata varje dag vi ser på Facebook vad som händer. Nästa vecka ska vi ses och det kommer väll bli som vanligt att vi springer mot varandra o kramas jätte länge o sen går i o pratar i timmar. Om allt varje gång vi träffas får vi alltid ett nytt minne. Så man kan säga att vi har många minnen tillsammans
Men jag älskar henne det gör jag verkligen min älskade stjärna Eriika


when i look at you

Du säger att folk hatar dig vi har varit tillsammans och jag undrar fortfarande vad det är dom hatar? För mig är du den bästa av alla som går på denna jord. Ditt hjärta av guld, din kloka hjärna din vackra kropp. Det finns inget negativt man kan hata med dig visst du har svagheter men inte så man kan hata dig. Och alla har svagheter så är det bara. Under detta år har jag blivit en person jag vill vara och kan älska mig själv för den jag är och det är tackvare dig baby. Du har visat mig äkta kärlek hur man skall behandla folk och hur man skall behandla varandra. Tänk vad man kan tro vad kärlek är fram till man hittar den rätta och man inser att kärlek är något helt annat. För många är att vara kär en lek men då vet dom inte vad kärlek är dör kärlek är du.
Du är kanske hatad av andra med så obeskrivligt älskad av mig

ps. Ingen kan förstå det vi har varit med om i livet men vi kan förstå varanda och det började redan på dom där 2 veckorna när jag blev kär i dig






Så där ja..

Nu är man klar med tvätten men orkar inte dammsuga o så nu för lät bli stökigt igen får bli imorgon innan babys kompisar kommer på fika för då e det riktigt rent när dom kommer :)

Nu blir det att titta på böda camping fett roligt program ska typ åka i sommar kanske dit med min brosa får se om baby också följer med skulle vara fett kul att åka ett gäng dit o se om det e så roligt folk där haha. Så kan det vara.
Ne nu blir det titta
kram




Godemorgon

Hoppas ni sovit gott
En så länge har jag tvättat o ska snart gå och hämta tvätten. Och sen har jag varit i affären och handlat lite och sen blir det göra tårta för min älskling fyller år imorgon eller 2 av mina älsklingar både min älskade bror och pojkvän och sen min underbara barndomsvän. Bra att ha alla på samma dag haha. Ja det var vad som händer mig älskling slutar tidigt idag så snart kommer han hem eller ja vid typ 3 då blir det mys tyvärr så får jag inga pussar eftersom han har skit ont i halsen så det får bli att ta hand om han. Ne nu ska jag ner och hämta tvätten kanske hörs sen hihi puss puss


Jag älskar dig

Varje dag kämpar du för mig och vill alltid lösa problemen när dom kommer och få mig att inte fly. Jag har svårt att säga hur otroligt mycket jag älskar dig men det är i alla fall över allt allt annat. Utan dig skulle jag inte vara den jag är idag du är mitt allt och min ängel. Jag ber ofta till gud om han nu finns att det alltid ska vara du och jag.Aldrig kännt så här för någon inte så här starkt. För ett liv med dig e det jag alltid vill ha ♥ ♥ ♥



EJ ..

Inge ändring kom på att ja vill ha den såhär hihih puss

Torsdag

Idag e man typ ledig har mailat in mitt arbete så kan inte skriva på de men ska se om jag kan föra lite annat som skall in... Men nu hade jag tänkt fixa lite nytt här på bloggen och sen ut med den och göra lite reklam för den hihi ni får gärna hjälpa till. Hörs snart pusspuss

Lite om det bästa jag har!

Namn: Fredrik
Ögonfärg: blå typ is blå
Klädstil: mjukisar, t-shirt, Jeans , t-shirt skinnväst(och såklart typ alltid munktröja med dragkedja)
Hårfärg: brunt
Favoritfärg: blå, svart
Favoritmat: Tacos
Har han/hon färgat håret nån gång: nej inte vad ja vet
Har han/hon klippt sig nån gång: ja typ varannan månad rakar han av håret
Har han/hon piercat sig: nope
Dricker han/hon: yes
Röker han/hon: ne
Vad heter gatan han/hon bor på: Samma gata som mig ;)
Vad har han/hon för mobil: iphone 4 bara för att han hade råd att köpa den utan abonnemang :) min knasboll
Vad vill han/hon bli när han/hon blir stor? Han e stor och är plåtis
Vad har han/hon för färg i sitt rum: Vit som ja tralla la
Har han/hon någon/några systrar: nepp
Har han/hon någon/några bröder: japp
Vilken mat hatar han/hon: fisk
Vad tror du att han/hon skulle göra om han vann 1 miljon? Köpa hus eller resa till usa
Vad brukar han/hon göra efter jobbet/skolan: tv, data, laga mat
Vad heter hans/hennes mamma och pappa: Ingela och Sören
Vad brukar han/hon göra på helgerna: fixa lägenheten , festa , hitta på något i alla fall
Vad har han/hon för musiksmak: Rock´n roll såklart
Hur träffades ni: nätet lång och kompliserad historia
Vad påminner dig om honom/henne: allt typ
Vad var det första han/hon sa till dig: Lite blugt hej
Vad va de första du sa till honom/henne: Hej
Vad brukar ni oftast skicka sms om? allt möjligt hihi
Är han/hon beroende av något: dator, och typ snacks han e inte speciellt beroende av något
Vad kallar du honom/henne: älskling, snuttis,baby, fricke, sötnos, skruttunge, prins, ängel mm
Vad kallar han/hon dig: typ samma
Om du skulle ge honom/henne en present när han/hon fyller år, vilken blomma skulle du ge honom/henne? Massa roser
Om du skulle beskriva honom/henne med 3 ord, vilka skulle det vara? Bäst, mitt allt, underbarast
Gillar du honom/henne? Jag älskar honom över allt allt annat ♥



Tankar i bana i huvudet

Tankarna bara snurrar och snurrar. Mest om mitt liv om jag verkligen ska släppa allt nu och bara fokusera på det och dom jag verkligen älskar och bryr sig. För den sista veckan har jag hittat en ny speciell vän som jag tycker väldigt mycket om (som vän) och han har fått mig att förstå att jag är värd det bästa. Och han har så rätt därför kan jag bara släppa folk om dom inte vill ha med mig och göra så gå. Jag tänker inte gråta för det. Och varför jag är så stark just nu är för att min älskling har fått mig att förstå att jag ska skita i dom dumma jag gör mina val och ingen ska få bestämma. Det har gått lite över ett år och först nu börjar det komma in ordentligt

Och sen har jag en underbar familj som verkligen får mig att orka

Tack till er E,F,P,J,M,T älskar er


Sankta Lucia skänk mig en tia...

Så var det Lucia idag då och vad tycker ni om lucia?
Jag tycker inte om lucia har inte det blekaste kanske för jag aldrig fick vara lucia.. Men Det e så tråkigt man sitter och kollar något tåg (detta idag kommer bli falskt) för dom har tvingat massa folk som inte vill så det kommer se tråkigt ut. Sen får man någon torr lussebulle och kanske en pepparkaka om man har tur. Sen e det slut. Det var roligare nör man var mindre och man fick prata om det hela dan och fröken berättade sagor och så.
Så idag DISSAR jag Lucia att det blir tråkigare när man blir äldre.



Och jag hissar att jag ska göra Amerikanska pannkakor när jag kommer hem med massa sylt och glass och frukt MUMS!! Fetaste Hissen asså



Det var de hihi har lektion med en sengångare och sen slutar jag tror jag. Då blir det åååååååka pendeltåg ne men ta tåget hem för baby bus jobbar över idag.
Men skönt att vara lite ensam också eftersom vår lägenhet är så liten känns ibland som man sitter i varandras knä

Nu ska jag vidare men vi höres pusseli puss och glad lucia hoppas ni får bättre en  mig :)




Igår 13 år

13 år har gått jag glömmer dig aldrig inte fören vi träffas i himlen igen.
Allt kommer upp när jag ser på alla bilder på oss ja alla minnen alla skratt ja allt.
Du var inte bara min morfar utan även min bästa vän , mitt allt och jag vet att ja var även ditt. 
Jag skulle kunna dö bara en stund bara för att få ge dig en sista kram. Den kramen jag aldrig han få. jag lever för dig och jag hoppas vi ses snart du sa att du skulle sitta som på bröderna lejonhjärta och vänta på bryggan på mig. Längtar

Jag älskar dig min bästa vän , min morfar, mitt allt
och tack för allt du ger och gör för mig uppe i de blå


Godis morgon

Tjo sötnosar

Sitter i skolan och väntar på att det ska komma folk men som vanligt på måndagar har vi sovmorgon så det dröjer ett tag men men jag kan ju passa på och blogga tjoho hihi Idag vet jag inte vad som händer vet att jag har någon lektion men som vanligt inte vilken men skit samma haha sen efter skolan blir det möta baby och åka hem. Mycket jag vet om min dag va? tycker inte om att planera det är tråkigt man ska göra saker spontant det är bäst.

Vad är ni spontana eller inte? Och vilket av det tycker ni är bäst?

Dagens outfit medans jag ändå e i farten

Huvud: Uppsat med pinup hårband (allså stjal)
Överdel: BH, Linne, T-shirt med döskalle och skinväst
Underdel. Troser, blåa jeans
Skor:strumper och boots

Fattar inte varför jag har dagens outfit kanske för jag är absolut jag och min rätta stil idag den stilen jag är idag det är jag eller när jag har typ kavaj och så och e uppklädd de e jag och älskar dom här stilarna väldigt splittrad men skit samma LOVE IT

föresten innan jag går ville jag bara säga att jag e så sjukt glad idag för jag hade en sån sjukt underbar helg vill bara tillbaka min familj och pojkvän och mina närmaste vänner får mig verkligen så obeskrivligt lycklig


min helg tjohej

Igår drog jag och baby till mina päron åkte först till Barkarby och mötte upp dom sen blev det åka runt en massa o handla massa grejer med dom riktigt mysigt faktist. Sen bar det av hem till dom där det blev kyckling och potatissallad fy vad det är gott. Och pappa hade köpt en ny tv så det blev kolla film det blev baksmällan 2 som pappa också köpte den var så rolig haha ne nu ska baby sötnos ha datan men vi hörs puss puss

God kväll

Har nyss ätit och kollat wresling o drukit te det är vad vi har gjort sen vi kom hem. Fy vad tråkig blogg jag har :( har ni något förslag på vad jag kan förbättra? ja har liksom inte så jätte roligt liv. Vad vill ni ha? som kanske dagens någonting? eller så
skulle bli jätte glad om ni svarar
puss puss


En fin vinter morgon

God morgon

Sitter nerkrypt i soffan och snön faller mot marken så mysigt. Och jag tittar på Bilar 2 det kallar jag mysig morgon. Idag blir det att åka hem till min älskling och min älsklings stad åååå längtar. Men nu ska jag fortsätta titta på filmen óch göra en god kopp te mums

 

2011-12-08 nu är 20 dagar närmre nyår en jul

Idag åkte jag ut till mamma o pappa tog en sväng förbi en kompis som ska byta jobb o jag kommer tyvärr inte kunna träffa han lika ofta ledsen Emelie. Sen drog jag till stan med bror för köp av lite julklappar ja han köpte inte jag. Och sen bar det av hem till päronen igen ska sova här tills imorgon. mys mys sitter framför Böda Campig med bror o dricker te de e riktigt mys de.

Vad har ni hittat på idag då?

Ska försöka slänga in inlägg imorgon så då hörs vi förhoppningsvis
pussili puss

ps. Jag e ju en bil brud så där kommer en brud med bil :D så kanske ni förstår vad jag e för bil brud


mindre en 20 dag till jul

Nu e jag här har skit skit tråkigt funderar på att krypa ner i sängen igen och slå på någon mysig film mys mys En så länge har jag pluggat lite eller rätt mycket e fett stålt. Så nu blir det nog bara film eller någon play program och sen vänta på att älsklingen kommer hem för då ska vi dra och handla lite mat o så. Tror inte jag kommer blogga mer idag så vi hörs imorgon puss puss 

<3





tillbaka

Så var ja tillbaka efter en rörig , bråkig och glad helg ja det har hänt mycket i helgen orkar inte gå in på de men så har det i alla fall varit.
Har en fältstudievecka den här veckan så kommer nog blogga en del den här veckan men måste plugga gärnet också får ont i magen av att bara tänka på de. Men ska börja veckan asså idag med att träffa min första bästis ja allså min barndomsvän. Vi bor i samma stad men vi träffas typ aldrig men idag blir det att fika på stan och sen ska ja göra en annan sak ni kan få reda på imorgon när det e över. Ke nu blir de ner till tvättstugan o tvätta lite hörs nog sen puss puss


Här e jag!

Hej igen kom hem för typ 2 timmar sen har kollat lite film o städat nu har jag precis duschat och ska snart börja med maten gott gott på menyn idag blir de falukorv o makaroner men pratade just med pojkvännen så det får dröja för det är tydligen mycket köer bläää ja som är hundrig
jaja inge gnäll får börja sakta o sen krypa ner i soffan o kolla film mys mys puss puss


God morgon

Då var man tillbaka i skolan kul o tråkigt men men skit samma snart e det över. Har kommit fram till att jag e så sjukt stressad nu så det inte e sant vill bara få allt klart o sen börja jobba. Hur jag kom på det var när älsklingen frågade om det hänt något när jag varit depp i 2 dagar o jag kom fram till att jag är så stressad att jag blir depp. Längtar till nästa vecka när jag verkligen ska råå plugga o göra lite skoj saker också. Men idag i alla fall har jag lektion som vanlig vet lite vad det e för lektion men skit samma bara gå in o se glad ut. Och sen hem till älsklingen LÄNGTAR för i hans famn är ända stället där jag verkligen kan slappna av.

Hörs förhoppningsvis sen

puss på er

 

RSS 2.0